Find dit bakeoff-koncept
Vælg den rigtige bakeoff-opsætning på baggrund af din forretnings behov. Se vores 3 koncepter nedenfor.
-
Kaffebar og caféer
Se mereAnaloge bake off ovne til de små behov, hvor man ikke skal bruge flere bagefaser. De kan stå på et bord eller stables på et stativ med indstik nedenunder. Linemiss-serien er med damp og Linemicro-serien er uden damp og fås også i mindre plade-størrelser og til 230 volt.
-
Købmænd, campingpladser og andet brødudsalg
Se mereTil steder der har brug for en stabil god afbagning hver gang, uanset hvem der betjener ovnen, har vi vores Bakerlux-ovne. De har digital betjening med redigerbare opskrifter og flere blæsehastigheder.
-
Hoteller, kantiner og mikrobagerier
Se mereSteder der har brug for stor kapacitet, damp, vaskesystem, redigerbare opskrifter og eventuelt adaptive cooking og Multi.Time, skal have en ovn fra Bakertop-serien. De fås til 40x60 plader og helt op til 16 stik med trolley.
Sammenlign serierne
Når du skal vælge din ovn, anbefaler vi at du får rådgivning af os med det samme, eller at du bruger vores tabel til at sammenligne ovnene.
Stil dig selv de rigtige spørgsmål
Skal jeg selv bage?
Hvis du har medarbejdere, der skal bage, kan det være en god ide med en digitalovn med opskrifter, så resultatet bliver det samme hver gang.
Skal jeg bruge damp?
Hvis du skal bruge damp til dit bagværk, skal du holde øje med, hvilke modeller der har damp. Du kan få et overblik over dette i vores tabel med sammenligninger ovenfor.
Skal jeg kun bage brød?
Hvis du både vil bage brød og søde sager lige efter hinanden, kan du overveje en Bakertop, som har DRY.Maxi, der effektivt trækker luften ud af kammeret.
Skal jeg kunne vokse med ovnen?
Hvis du forventer en støt stigende efterspørgsel, vil det give mening at købe en ovn der er større eller bedre end det du skal bruge i starten. På den anden side, kan du vælge en lidt mindre model som kan stables, så du kan købe en ekstra på et senere tidspunkt. Én stor ovn er dog billigere end to på halv størrelse.