Om Bakeoff-udstyr.dk

Kort om os

Ideen med Bakeoff-udstyr.dk er, at gøre det let for dig, at komme i gang med at sælge bakeoff produkter.

Vi har valgt at fokusere på frosne produkter fra Mette Munk og Schulstad som begge dækker en stor del af markedet, og produkterne kan næsten altid købes hos AB Catering, BC Catering eller Dagrofa. Det betyder dog ikke at du kan bruge vores ovne til brød fra Hørkram eller andre. Der følger en let vejledning med, så du ved helt præcist hvad du skal gøre, når du åbner kassen. 

Målet er at blive din foretrukne leverandør inden for bake-off udstyr og derfor har vi også en masse tilbehør og viden herom. Det gælder alt lige fra valg af den rigtige bageplade til hjælp med at finde emballage og tryk herpå. 

Fordelene ved bakeoff

Bakeoff kan ofte bages på 10-20 min per "load" og sparer dig derfor meget tid. Der er en forholdsvis høj avance på produkterne og relativt lidt spild, da produkterne er på frost. Du kan bage flere gange i løbet af dagen og sikre, at du hele tiden har friske varer eller variere udbuddet til forskellige tidspunkter for dagen. Bake-off kræver meget lidt plads ift. hvis du skulle lave dejen selv. Og du har færre omkostninger til investering og vedligeholdelse i dyre bagerimaskiner.

Vores produkter

Vi har valgt kun at føre ovne fra italienske UNOX. Et mærke vi har forhandlet siden 2019, og som ikke bare er verdens mest solgte ovn, men også den bedste bakeoff-ovn på markedet. Det synes vi i hvert fald selv.

Vi har rigtig mange års erfaring fra branchen og arbejdet med mange forskellige mærker. Men UNOX står skarpest, når det kommer til brugervenlighed og innovative funktioner, der sikrer dig det bedste bageresultat. Det er den feedback vi får fra vores kunder og også det indtryk vi fik ved vores besøg på fabrikken i Padova i 2023.

Sådan kommer du i gang

Vi kan sørge for at ovnen er let at installere eller stå for hele installationen. Du har mulighed for at få en mand forbi efter levering til en ekstra gang undervisning og vælger du en ovn med programmer, kan vi også sørge for at opskrifterne, f.eks fra Schulstad, allerede er lagt ind på din ovn, når du tager den i brug.

Firmaet bag

Bakeoff-udstyr.dk er en del af Cosina ApS og drives fra samme adresse og deler showroom med både Cosina og Make Office, som leverer udstyr til kontorer. Derfor kan du altid komme ind og se en bredere vifte af produkter til bager- og restaurationsbranchen. Det betyder også at du får en mere holistisk rådgivning, da vi har erfaring med alt fra caféindretning til storkøkkenmaskiner.

Kontakt

Telefon: 42613995
E-mail: info@cosina.dk

Hermodsvej 18E
8230 Åbyhøj

  • Jeppe K. Hansen, Ejer

    Jeppe har 15 års erfaring fra bagerimaskine-branchen. Du er derfor kommet i gode hænder, hvis du får rådgivning af Jeppe, som har firmaets overordnede salgsansvar.

  • Mark A. C. Andersen, Ejer

    Mark har arbejdet i storkøkken-branchen i snart 10 år. Han assisterer i salget af bakeoff-maskiner og er ansvarlig for markedsføring.