Hvor meget teknologi er der i ovnen?

Det teknologiske niveau i din bakeoff-ovn afhænger 100% af dine behov.

Linemicro og Linemiss serierne fra UNOX er analoge, og styres kun med drejeknapper. Bakerlux serien kommer med digital betjening af forskellige slags afhængig af modellen, og disse er populær i bl.a. 7-eleven. Bakertop er den intelligente bageovn, som kan automatiseres aller mest og kommer med de mest avancerede teknologier, som kommer dig og din forretning til gavn.

 • Linemicro/Linemiss

  Den mest simple styring du kan forestille dig. Drej på knapperne og du er i gang. Men du får ingen automatik og er derfor mere tidskrævende og bageresultatet er ikke så ensartet.

 • Bakerlux LED/GO

  Bakerlux LED og GO giver dig en simpel digital betjening med forprogrammerede opskrifter. Du bruger knapper til at betjene den, i modsætning til TOUCH.

 • Bakerlux TOUCH

  Bakerlux TOUCH kan det samme som LED, men du betjener den med en lille touch-skærm i stedet for knapper, og opskrifterne illustreres med billede.

 • Bakerlux MASTER

  Bakerlux MASTER er en intelligent ovn med mange af de samme funktioner som Bakertop'en, og derfor er betjeningspanelet i samme stil. Altså lidt ligesom at bruge en tablet.

 • Bakertop Plus

  Bakertop Plus har mange funktioner og betjenes derfor med et state-of-the-art betjeningspanel med fintfølende touch, som gør det nemt at navigere rundt - lynhurtigt.

(Bakerlux Master & Bakertop Plus)

ADAPTIVE.Cooking™

Perfekte resultat, hver gang!

Denne teknologi går ind og ændrer indstillingerne (opskriften) undervejs i bagningen for at veje op for varmetab ved døråbning og ikke mindst mængden af brød der bages. Hvis ovnen f.eks. er helt fuld, vil den tilføje ekstra bagetid.

(Bakerlux Master og Bakertop Plus)

SMART.Preheating

Intelligent forvarmning.

SMART.Preheating teknologien indstiller automatisk den optimale temperatur og opvarmningstid alt efter hvilke parameter der indgår i den valgte bageproces og efter hvad ovnen har lavet i timerne op til. Du sparer op til 20 % på energiforbruget i forhold til manuel forvarming.

(Bakerlux Master og enkelte Bakerlux Touch)

AUTO.Matic

Automatisk åbning af dør

Forretninger kan ofte være travle og støjende, hvilket gør det svært at holde øje med ovnen hele tiden. AUTO.Matic sørger for at døren åbnes i det rigtige øjeblik og sikrer dig de bedste bageresultatet, selv
hvis du er optaget med noget andet.

(Line micro, Bakerlux, Line miss /Bakertop)

DRY.Plus/Dry.Maxi

Tør luft på det rigtige tidspunkt

Damp kan være gavnligt når du bager, men på visse tidspunkter i bagefasen skal du undgå damp. Her hjælper DRY.Plus og i særdeleshed DRY.Maxi med at trække dampen ud af kammeret. Derved sikrer du at brødet får den rette form og tekstur.

(Bakerlux Master & Bakertop Plus)

AUTO.Soft

Skånsom bagefunktion.

En hurtig temperaturstigning i en fyldt ovn med delikate småkager, kan påvirke hvor ensartet det endelige bageresultat er. Når AUTO.Soft aktiveres, registrerer den først hvad det er du bager og regulerer herefter automatisk stigningen i temperatur.

(Linemiss, Bakerlux /Bakertop Plus)

STEAM.Plus/ STEAM.Maxi

Damp for perfekt bagning

Når du bager brød, kan du ved hjælp at damp sørge for, at den interne struktur bliver god, og at skorpen bliver gylden og sprød. STEAM.Plus teknologien giver dig damp med det samme fra 90 til 260°C og sikrer dig fantastiske bageresultater hver gang.

(Line micro, Line miss, Bakerlux / Bakertop Plus)

AIR.Plus/Air.Maxi

Ideelle luftforhold

AIR.Plus teknologien (Linemicro, Linemiss, Bakerlux Shop.Pro™ Master, Touch og LED har to blæsehastigheder og garanterer en god varmefordeling i bagekammeret. AIR.Maxi (Bakertop Plus) har fire blæsehastigheder og roterer begge veje for at skabe de mest ideelle luftforhold i kammeret, så du både kan bage store brød og småkager i samme ovn.

(Bakerlux Master og Bakertop)

EFFICIENT.Power

Power og effektivitet

Energy Star certificeringen er din garanti for maksimal effektivitet og minimal energiforbrug. Ovnen er
enormt hurtig til at opnå den indstillede temperatur og derefter fastholde den. Glasopbygningen og de højisolerende materialer medvirker til at ovnen kan gå fra 60 grader til 260 grader på 300 sekunder. Best-in-class.

(Bakertop Plus)

CLIMALUX™

100 % styr på luftfugtighed

Climalux bruger sensorer til konstant at måle luftfugtigheden i bagekammeret og justerer løbende for at sikre, at det svarer til det der er indstillet.

(Bakertop Plus)

SENSE.Klean

Automatisk vaskesystem

SENSE.Klean er en teknologi der estimerer hvor beskidt ovnen er, og dermed anbefaler den et vaskeprogram der gør ovnen ren uden at bruge mere vand og sæbe end nødvendigt. Sæben ("Det and Rinse") påfyldes nemt i skuffen under kammeret.

(Unox Bakertop)

Innovativ betjening

Simpelt for alle

UNOX er måske den mest innovative ovn-producent, og det ser man i betjeningspanelet, som er meget lig en iPad-oplevelse.

Sammenlign serierne

Når du skal vælge din ovn, anbefaler vi at du får rådgivning af os med det samme, eller at du bruger vores tabel til at sammenligne ovnene.

Se tabellen